dimecres, 2 de novembre del 2011

DEMÀ AL BIBLIOPATI: L'OVELLETA QUE VA VENIR A SOPAR!

Demà dijous, 3 d'octubre a l'hora del bibliopati, el Javier ens explicarà el conte  L'ovelleta que va venir a sopar!




Si voleu saber una mica més sobre aquest conte tan divertit, dir-vos que es transmeten una sèrie de valors com són: l'amistat, la camaraderia, la tendresa, les aparences…

Les il·lustracions són de Joelle Dreidemy, il·lustradora francesa. La il·lustració reflecteix a la perfecció la humoristica relació que s'establix entre estos antagonistes, incloent curiosos detalls com les sabatilles de l'ovelleta o el jersei de llana del llop. Els colors són vius i realistes. La grandària dels dibuixos reflecteix la importància d'estos i el pes que exercixen sobre la narració. Cada dibuix reflecteix el que s'està narrant amb paraules de manera molt detallista però al mateix temps, són dibuixos molt senzills que faciliten la interpretació de l'obra.

Quant al text, la temàtica és molt interessant i sorprenent ja que la història està protagonitzada per dos vells coneguts dels contes infantils, una ovella i un llop que, esta vegada, no seran enemics sinó que es demostrarà que els roïns dels contes no sempre són tan roïns. El llenguatge utilitzat és molt simple, adequant-se a l'edat per a la qual està recomanat este conte-àlbum. El seu caràcter educatiu és indiscutible.



Es tracta d'una història perfecta per a contar en veu alta. Absolutament recomanable per a la biblioteca d'aula d'educació infantil, amb personatges que els xiquets identifiquen com a enemics, arriben a ser inseparables per la tendresa que l'ovelleta desperta en el llop.




NO US EL PERDEU SEGUR QUE SERÀ MOLT DIVERTIT EL CONTE!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada