divendres, 4 de novembre del 2011

LA RATOLIVA ENS HA VISITAT A L'ESCOLA!


Fa uns dies un matí, la Susana i la Mireia, dues amigues de la Ratoliva,  van acompanyar a la Ratoliva en una de les seves visites a les escoles, en aquest cas vàren visitar els alumnes des de P3 fins a 2n de primària de l’escola Volerany.
Els més menuts es van quedar molt sorpresos al veure-la entrar a la classe. Feia uns dies que havien rebut una carta on la Ratoliva els explicava que vindria a visitar-los, però tenir-la tan a prop els va entusiamar. La Ratoliva els va explicar que viu sota la sala infantil de la Joan Oliva, i que fa uns anys un dia el seu nas màgic es va encendre.
ratoliva2.JPG
Va començar a ensumar i es va adonar que hi havia un altre lloc a la ciutat on hi havien molts contes, i com que li agraden tant i tant, va decidir entrar en un túnel que passava per sota la ciutat. Tot i que li fèia por perquè estava molt fosc, al final de tot, sabeu que va trobar? doncs la nostra biblioteca, la biblioteca Armand Cardona Torrandell!
Des de llavors totes les nits, quan es desperta i nota el seu nas s’encén ve per sota la ciutat fins aquí a mirar tots els contes nous que ens han arribat a la biblioteca i recull tots els dibuixos que els nens i nenes han deixat a la seva bústia…

A la biblioteca de l'escola també hi ha un foradet, on per les nits, quan tots els nens i nenes estan dormint a casa,  la Ratoliva aprofita per fer una visita a la nostra biblioteca. 

AVIAM SI TROBEU EL SEU CAU!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada