dimarts, 18 d’octubre del 2011

JA HA COMENÇAT EL BIBLIOPATI

L'última setmana del mes de Setembre vam iniciar l'activitat del Bibliopati.
Què és el bibliopati?
  • Els dijous durant l'estona del pati de primària, d'11 a 11'30h, té lloc l'hora del conte. Tothom que tingui ganes d'escoltar un conte, és un bon moment per passar-se per la bilioteca de l'escola i passar una bona estona.
  • Si voleu saber quin conte s'explicarà, ho podeu veure a la cartellera que està localitzada entre el passadís de la biblioteca i de les escales de Primària.
Els contes que s'han explicat són:

  • El pequeño tragaluz, de David Cantero


  • El conill malvat, de Jeanne Willis
Aquí podeu veure algunes imatges de l'hora del bibliopati:

  • Grisela, d'Anke de Vries i Willemien Min, Editorial Faktoria K de Libros. Aquesta és la història de Grisela, una ratolina de color gris que se sent molt i molt trista, perquè no li agrada el seu color. Va agafar un pot de pintura vermella i se'n va pintar tot el morro, però la Grisela no se sentia millor. Va probar amb un color rere l’altre: el verd, el groc, a ratlles, amb flors… Però res, tots els animals se’n reien i la rateta continuava infeliç.
    Aleshores la rateta es posa dins de l’aigua i… Un conte que ens parla de com aprendre a estimar-nos a nosaltres mateixos, i de ser tal i com som, perquè la resta ens estimaran igual.



  • Això no és cap problema, de David Morichon



    És la història d'un ratolí que vol construir una màquina per destruir les deixalles del bosc. Però amb el temps s'adona que la millor manera que no hi hago deixalles, és no fer-ne.






    Recordeu: TOTS ELS NENS I NENES QUE VULGUIN ESCOLTAR UN CONTE, RECORDEU QUE NO ES POT MENJAR A LA BIBLIOTECA.

    ANIMEU-VOS A VINDRE I PASSAR UNA BONA ESTONA!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada