dimecres, 30 de novembre del 2011

L'HORA DEL CONTE: L'HÈCTOR L'HOME EXTRAORDINÀRIAMENT FORT

Divendres a la tarda els nens i nenes de P4, i els de 1r van anar a la biblioteca de l'escola a escoltar el conte de : L'Hèctor, l'home extraordinàriament fort, de Magali Le Huche, els nens i nenes s'ho van passar molt bé escoltant el conte.
El dissabte a les 11h del matí, va tenir lloc a l'escola Mar i Cel, l'explicació del conte a càrrec de Judit, els nens i nenes van fer un taller de punts de llibre.
 En un circ extraordinari com el d’aquesta història, tots els que en formen part també ho són. Però sens dubte l’estrella del circ és l’inigualable i extraordinàriament fort Héctor. L’Héctor suscita les enveges dels seus companys domadors de tigres, tan és així, que decideixen fer pública l’autèntica passió d’Héctor: fer teixits.

Els domadors l’humiliaran davant de tots els seus companys, fins i tot davant de la ballarina de la que n’està secretament enamorat. Però un gran vendaval s’emportarà volant tot el circ, i serà l’Héctor gràcies als seus coneixements de costura el que ho salvarà tot plegat.




Aquests són els punts que van poder fer els nens i nenes!
Van quedar molt divertits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada